E-Bike monteur

Baan omschrijving

Een e-bike monteur is verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van elektrische fietsen. Ze werken vaak in een fietsenwinkel of in een atelier en zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan e-bikes van alle merken en modellen.

De ideale kandidaat voor deze vacature is technisch vaardig en heeft ervaring met het werken aan fietsen of andere mechanische voertuigen. Ze moeten ook goed zijn in het identificeren van problemen en het bedenken van oplossingen. Bovendien moeten ze goed zijn in het communiceren met klanten en in staat zijn om hun problemen te begrijpen en te helpen.

Als e-bike monteur zul je werken in een werkplaats of garage-omgeving en je zult moeten werken met verschillende handgereedschappen en testapparatuur. Je zult ook moeten samenwerken met andere monteurs en het winkelpersoneel om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden op tijd worden afgerond.

In deze rol zul je werken volgens een vast rooster en de werktijden kunnen variëren afhankelijk van het bedrijf waar je werkt. Het is mogelijk dat je soms moet werken in ploegen of op feestdagen. Als e-bike monteur ben je verantwoordelijk voor het naleven van alle veiligheidsregels en procedures in de werkplaats of garage.

We zoeken mensen voor de volgende locaties:

Andere banen

Heftruckchauffeur

Orderpicker

Voicepicker

Translate »