Housekeeping

Baan omschrijving

Een housekeeper is verantwoordelijk voor het onderhouden van de hygiëne en het uiterlijk van een gebouw, meestal een hotel, resort of appartementencomplex. Dit omvat het schoonmaken en opruimen van kamers, gangen, gemeenschappelijke ruimtes en sanitair.

De ideale kandidaat voor deze vacature is gemotiveerd, nauwkeurig en heeft een goed gevoel voor hygiëne. Ze moeten ook fysiek in staat zijn om te tillen en te verplaatsen en een goed oog voor detail hebben. Ervaring met het werken in een schoonmaakomgeving is een pré.

Als housekeeper zul je werken volgens een vast rooster en de werktijden kunnen variëren afhankelijk van het bedrijf waar je werkt. Het is mogelijk dat je soms moet werken in ploegen of op feestdagen. Je zult ook moeten samenwerken met andere leden van het housekeeping-personeel om ervoor te zorgen dat het gebouw altijd schoon en netjes is.

In deze rol zul je werken met een verscheidenheid aan schoonmaakmiddelen en -apparatuur, dus je moet vertrouwd zijn met het veilig gebruik ervan. Het is ook belangrijk dat je de privacy van de gasten respecteert en professioneel omgaat met eventuele klachten of verzoeken. Als housekeeper ben je verantwoordelijk voor het naleven van alle veiligheidsregels en procedures in het gebouw waar je werkt.

We zoeken mensen voor de volgende locaties:

Andere banen

Heftruckchauffeur

Orderpicker

Voicepicker

Translate »