Kok, chefkok en hulp koks

Baan omschrijving

Kok vacature:

Als kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten in een restaurant of andere foodservice-instelling. Je zult werken met verschillende soorten voedsel en ingredienten om smaakvolle en aantrekkelijk gepresenteerde gerechten te creëren. Je zult ook samenwerken met het keukenpersoneel om ervoor te zorgen dat de keuken efficiënt en veilig functioneert.

De ideale kandidaat voor deze vacature heeft een passie voor het koken en een goed gevoel voor smaken en presentatie. Ze moeten ook fysiek in staat zijn om te werken in een drukke en soms hectische omgeving en hebben goede communicatievaardigheden om te werken in een team. 

Als kok zul je werken volgens een vast rooster en de werktijden kunnen variëren afhankelijk van het bedrijf waar je werkt. Het is mogelijk dat je soms moet werken in ploegen of op feestdagen. Je zult ook moeten zorgen voor het naleven van alle hygiëne- en veiligheidsnormen in de keuken.

Chef kok vacature:

Als chef-kok ben je verantwoordelijk voor het leiden en beheren van de keuken in een restaurant of andere foodservice-instelling. Je zult samenwerken met het keukenpersoneel om gerechten te bereiden en te serveren en zorgen voor de efficiënte werking van de keuken. Je zult ook verantwoordelijk zijn voor het opstellen van het menu, het bestellen van voorraden en het houden van toezicht op de kosten en winstgevendheid van de keuken.

De ideale kandidaat voor deze vacature heeft een passie voor het koken en heeft ruime ervaring in de keuken, bij voorkeur op managementniveau. Ze moeten ook goede leiderschapsvaardigheden hebben om het keukenpersoneel te leiden en te motiveren. Ze moeten ook goede communicatievaardigheden hebben om met klanten en leveranciers te werken en hebben een goed gevoel voor financiën om de winstgevendheid van de keuken te bewaken. 

We zoeken mensen voor de volgende locaties:

Andere banen

Heftruckchauffeur

Orderpicker

Voicepicker

Translate »