Lader en losser

Baan omschrijving

Als lader en losser ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en andere voertuigen in een magazijn of distributiecentrum. Dit doe je met behulp van handmatige en mechanische hulpmiddelen. Je zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste manier en op tijd worden geladen en gelost, zodat ze klaar zijn voor verzending of opslag.

De ideale kandidaat voor deze vacature is gemotiveerd, nauwkeurig en heeft een goed gevoel voor organisatie. Ze moeten ook fysiek in staat zijn om goederen te tillen en te verplaatsen. 

Als lader en losser zul je werken in een drukke en soms hectische omgeving, dus stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te presteren zijn belangrijke eigenschappen. Je zult ook moeten samenwerken met andere leden van het magazijnpersoneel om ervoor te zorgen dat alle bestellingen op tijd worden verzameld en verzonden.

In deze rol zul je werken volgens een vast rooster en de werktijden kunnen variëren afhankelijk van het bedrijf waar je werkt. Het is mogelijk dat je soms moet werken in ploegen of op feestdagen. Als lader en losser ben je verantwoordelijk voor het naleven van alle veiligheidsregels en procedures in het magazijn of distributiecentrum.

We zoeken mensen voor de volgende locaties:

Andere banen

Heftruckchauffeur

Orderpicker

Voicepicker

Translate »