Orderpicker

Baan omschrijving

Een orderpicker is verantwoordelijk voor het verzamelen van goederen uit een magazijn of distributiecentrum. Dit doen ze met behulp van een elektrische heftruck of een ander soort magazijnvoertuig. De orderpicker zorgt ervoor dat alle goederen op tijd en accuraat worden verzameld en klaargezet voor verzending aan klanten.

De ideale kandidaat voor deze vacature is gemotiveerd, nauwkeurig en heeft een goed gevoel voor organisatie. Ze moeten ook fysiek in staat zijn om goederen te tillen en te verplaatsen. 

Als orderpicker zul je werken in een drukke en soms hectische omgeving, dus stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te presteren zijn belangrijke eigenschappen. Je zult ook moeten samenwerken met andere leden van het magazijnpersoneel om ervoor te zorgen dat alle bestellingen op tijd worden verzameld en verzonden.

In deze rol zul je werken volgens een vast rooster en de werktijden kunnen variëren afhankelijk van het bedrijf waar je werkt. Het is mogelijk dat je soms moet werken in ploegen of op feestdagen. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het naleven van alle veiligheidsregels en procedures in het magazijn of distributiecentrum.

We zoeken mensen voor de volgende locaties:

Andere banen

Heftruckchauffeur

Voicepicker

Housekeeping

Translate »