Palletmaker

Baan omschrijving

Een palletmaker is verantwoordelijk voor het maken van pallets, ofwel houten of kunststof dragerplaten, die gebruikt worden om goederen op te stapelen en te vervoeren. De palletmaker zorgt ervoor dat alle pallets naar de specificaties van de klant worden gemaakt en dat ze voldoen aan de veiligheidsnormen.

De ideale kandidaat voor deze vacature is gemotiveerd, nauwkeurig en heeft een goed gevoel voor organisatie. Ze moeten ook fysiek in staat zijn om hout of kunststof te tillen en te bewerken. Ervaring met het werken in een timmerfabriek of met houtbewerking is een pré.

Als palletmaker zul je werken in een drukke en soms hectische omgeving, dus stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te presteren zijn belangrijke eigenschappen. Je zult ook moeten samenwerken met andere leden van het productiepersoneel om ervoor te zorgen dat alle pallets op tijd worden gemaakt en klaargezet voor verzending.

In deze rol zul je werken volgens een vast rooster en de werktijden kunnen variëren afhankelijk van het bedrijf waar je werkt. Het is mogelijk dat je soms moet werken in ploegen of op feestdagen. Als palletmaker ben je verantwoordelijk voor het naleven van alle veiligheidsregels en procedures in de timmerfabriek of het magazijn waar je werkt. Je zult ook moeten zorgen voor het onderhoud van de machines en gereedschappen die je gebruikt om de pallets te maken.

We zoeken mensen voor de volgende locaties:

Andere banen

Heftruckchauffeur

Orderpicker

Voicepicker

Translate »