Tankstation medewerker

Baan omschrijving

Een tankstation medewerker is verantwoordelijk voor het verlenen van service aan klanten op een tankstation. Dit kan inhouden het verkopen van brandstof, snacks en dranken, het verlenen van hulp bij het legen van de tank en het opvullen van de banden van de klant.

De ideale kandidaat voor deze vacature is vriendelijk, professioneel en heeft een goed gevoel voor klantenservice. Ze moeten ook fysiek in staat zijn om zware voorwerpen te tillen en te verplaatsen.

Als tankstation medewerker zul je werken in een drukke en soms hectische omgeving, dus stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te presteren zijn belangrijke eigenschappen. Je zult ook moeten samenwerken met andere leden van het tankstationpersoneel om ervoor te zorgen dat alle klanten snel en professioneel worden bediend.

In deze rol zul je werken volgens een vast rooster en de werktijden kunnen variëren afhankelijk van het bedrijf waar je werkt. Het is mogelijk dat je soms moet werken in ploegen of op feestdagen. Als tankstation medewerker ben je verantwoordelijk voor het naleven van alle veiligheidsregels en procedures op het tankstation.

We zoeken mensen voor de volgende locaties:

Andere banen

Heftruckchauffeur

Orderpicker

Voicepicker

Translate »