Voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel of een blijvende uitbreiding van uw personeels-
bestand?

ByFriends gaat graag voor u op zoek naar het beste personeel. Wij komen zo vaak als nodig is bij u over de vloer om uw bedrijf en bedrijfscultuur echt te leren kennen. Op deze manier kunnen we de werknemers zoeken die echt bij uw bedrijf passen

Werknemers zoeken op een effectieve manier

Er zijn talloze manieren om personeel te werven, maar deze zijn lang niet allemaal even effectief. Door een uitzendbureau in de hand te nemen, wordt de kans groter dat u de ideale kandidaat vindt. Wij kunnen u vaak snel uit de brand helpen vanwege onze uitgebreide netwerk van kandidaten. Daarbij nemen wij u veel werk uit handen, waardoor u zich op uw bedrijfsvoering kunt blijven focussen. Het vinden van personeel kost namelijk vaak veel tijd en moeite. Zeker als u in een branche zit waarin het lastig is om de juiste kandidaat te vinden. Wij halen alles voor u uit de kast om er zeker van te zijn dat u met de juiste kandidaten in contact komt. Zo hebben wij altijd vacatures in productie en logistieke vacatures openstaan.

0%

Expert Team

Voor het beste personeel

0%

Beste Service

Doelgericht & klantgericht

3 punten om over na te denken als

Opdrachtgever ByFriendsWorks

Als een opdrachtgever bij een uitzendbureau, zijn er verschillende punten waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt en dat je werknemers succesvol zijn in hun rol. Hier zijn drie belangrijke punten om in gedachten te houden:

Zorg ervoor dat je werknemers de juiste middelen en opleiding krijgen: Als een opdrachtgever, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je werknemers de juiste middelen en opleiding hebben om hun taken succesvol uit te voeren. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat ze efficiënt werken en dat ze de juiste kwaliteit van werk leveren.

 

Wij horen het graag van u als u vragen heeft

In het geval dat u een vraag heeft kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door op de knop hieronder te drukken. 

Translate »